Dienstmededeling 
25 September 2012

NS Keuzeplan

Het Keuzeplan 2013 gaat op 1 oktober 2012 van start. In deze ronde kun je naast salaris ook vrijetijdsaanspraken inzetten voor bijvoorbeeld een fiets of extra salaris. Wel zijn de mogelijkheden om WTV te verkopen beperkt in verband met de financiƫle situatie van onze organisatie. Via het NS Keuzeplan zet je je bronnen zoals salaris, vrije uren, vakantiegeld en decemberuitkering in voor doelen, bijvoorbeeld een fiets, meer vrije tijd, extra salaris, een 4-daagse werkweek voor ouderen of pensioen. Welke bronnen voor jou van toepassing zijn, is afhankelijk van jouw functie. Als je inlogt, zie je in het NS Keuzeplan welke mogelijkheden voor jou van toepassing zijn.
Verkoop WTV zonder bonus
In verband met de financiƫle situatie van ons bedrijf heeft de directie besloten om af te zien van de mogelijkheid om WTV met bonus te verkopen. Daarnaast worden uitsluitend die functiegroepen en productie-eenheden waarvoor we in 2013 tekorten verwachten in de gelegenheid gesteld om WTV te verkopen. Het is wel mogelijk om je Compensatie Feestdagen (CF) met bonus te verkopen. Afhankelijk van je functie kun je in het NS Keuzeplan er bovendien voor kiezen om je onregelmatige uren te laten compenseren in tijd of geld.
Goedkeuring door de manager 
Als je ervoor kiest om vrijetijdsaanspraken in te zetten via het NS Keuzeplan, heb je toestemming nodig van je leidinggevende. Deze goedkeuring vindt plaats via het NS Keuzeplan.
Vragen? 
Neem dan contact op met je leidinggevende of P&O-adviseur.
Bron: P&O, 25 september 2012